Logo
Imprimă această pagină

Accident cu un CAMION în Bihor

Accident cu un CAMION în Bihor

O persoană a fost rănită în urma unui accident produs, miercuri, în jurul orei 11, pe DN 79, în zona localităţii bihorene Ciumeghiu.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, în accident au fost implicate un autotren şi un autoturism. "O persoană a fost rănită în urma impactului", arată informarea.

Câteva zeci de minute, traficul s-a desfăşurat în zonă îngreunat, pe un fir alternativ.

Victima a fost transportată la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean pentru investigaţii.

"Victima prezintă leziuni uşoare, un traumatism cranio-cerebral minor. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 25 ani", a declarat BIHOREANULUI purtătorul de cuvânt al UPU-SMURD Bihor, dr. Alexandru Mateoc.

"Un bărbat de 25 de ani, din comuna Avram Iancu, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Salonta Arad, a efectuat o manevră de depăşire a unui ansamblu auto format dintr-un autotren cu semiremorcă, condus în aceeaşi direcţie de un bărbat din Serbia. Dat fiind că, din sens opus, circulau alte mașini, conducătorul autoturismului a efectuat o manevră de revenire pe bandă, moment în care a intrat în coloziune cu semiremorca autotrenului", a explicat comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.