Logo
Imprimă această pagină

Accident cu şase victime cu două autoturisme și un camion ieșit în decor Recomandat

Accident cu şase victime cu două autoturisme și un camion ieșit în decor

Un accident soldat cu rănirea a şase persoane s-a produs vineri dimineaţă, pe DN 21, în localitatea Slobozia Nouă, în eveniment fiind implicate un TIR şi două autoturisme, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa.

"La locul solicitării au fost mobilizate de urgenţă o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanţă SMURD, două ambulanţe tip B şi una tip C ale SAJ Ialomiţa-substaţia Slobozia. Din evenimentul rutier au rezultat şase victime, dintre care una încarcerată. Echipajul de descarcerare a acţionat pentru extragerea victimei rămasă încarcerată în unul dintre autoturisme. Celor şase victime le-au fost acordate îngrijiri medicale la faţa locului de echipajele SMURD şi SAJ, după care cinci victime au fost preluate şi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia. Ambulanţa SMURD a preluat o victimă, iar celelalte patru victime au fost preluate de echipajele Serviciului de Ambulanţă Judeţean Ialomiţa", potrivit ISU Ialomiţa.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean a anunţat că, în zonă, traficul este deviat pe o rută ocolitoare, iar la faţa locului se desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

"Toţi cei trei şoferi implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatul Drager, rezultate fiind negative în toate cazurile", au precizat reprezentanţii IPJ.

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.