A treia victorie la rând pentru echipa PETRONAS De Rooy IVECO

A treia victorie la rând pentru echipa PETRONAS De Rooy IVECO

Gerard de Rooy a câștigat „speciala” etapei a 7-a, după ce a impus ritmul și a terminat cu mai mult de o jumătate de oră în fața rivalilor săi.

Etapă desfășurată în buclă, care a început și s-a terminat în San Juan de Marcona cu o distanță de 323 de kilometri, a fost foarte reușită pentru echipa PETRONAS De Rooy IVECO.
Ca și în cazul etapei precedente, Gerard de Rooy, în spatele volanului lui IVECO Powerstar # 503, a câștigat victoria și a redus diferența dintre primul și al doilea camion din cursă. Liderul Nikolaev și următorul clasat Sotnikov, au pierdut minute prețioase - mai ales cel din urmă, care a ajuns cu aproape o oră și jumătate în spatele lui Rooy.
Federico Villagra a condus în etapa 7, dar a pierdut timp după cel de-al patrulea punct de control și a terminat pe locul al patrulea. Cu acest rezultat, șoferul argentinian a avansat pe locul patru la general
A fost o zi minunată pentru Maurik van den Heuvel, ultimul șofer care s-a alăturat echipei PETRONAS De Rooy IVECO. Acesta a terminat în Top 5 pentru prima dată în această ediție a Dakar.
Ton van Genugten, care a condus plutonul la cel de-al treilea punct de control, a ajuns în San Juan de Marcona în poziția a opta.
Cu doar trei zile înainte să ajungă la Lima, PETRONAS De Rooy IVECO este aproape să își realizeze obiectivul de a ajunge la linia de sosire cu toate cele patru camioane.

RESULTATE – etapa 7
1. Gerard de Rooy (IVECO) 4h47m27s
2. Siarhei Viazovich (Maz) +30m55s
3. Eduard Nikolaev (Kamaz) +34m35s
4. Federico Villagra (IVECO) +43m02s 5.
Maurik van den Heuvel (IVECO) +51m11s

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.