A ÎNJUNGHIAT UN ȘOFER DE CAMION CARE I-A CĂLCAT MAMA Recomandat

A ÎNJUNGHIAT UN ȘOFER DE CAMION CARE I-A CĂLCAT MAMA

La scurt timp după ora 11 dimineața, o femeie a fost călcată de un camion de remorcare de mare tonaj, chiar la sud de Piața Watertown, în SUA, scrie trucks.einnews.com.

Femeia a decedat. Un bărbat cu care se plimba femeia, l-a înjunghiat pe șoferul camionului de mai multe ori, potrivit anchetatorilor.
Femeia, care era în vârstă de 60 de ani, a fost lovită de camion în timp ce traversa strada și a fost declarată moartă la fața locului, potrivit procurorului districtului Middlesex, Marian Ryan, care a vorbit într-o conferință de presă.
La ora 11:20, poliția din Watertown a răspuns inițial unui apel care relata un "episod de agresiune" la intersecția Watertown și pe străzile din California, chiar peste râul Charles din Piața Watertown. Pe o înregistrare audio a poliției, un ofițer poate fi auzit spunând "o persoană a fost înjunghată aici, se presupune că cineva are un cuțit".
Potrivit lui Ryan, un tânăr care se plimba cu femeia decedată, pe care anchetatorii l-au identificat drept fiul acesteia, l-a înjunghiat pe șoferul camionului de cinci ori în torace. Șoferul a fost transportat la un spital din Boston în stare critică. Agresorul a fost dus și el la spital.
"Când a sosit poliția, suspectul era încă acolo și a fost arestat", a spus Ryan.
Martorul Zeidan Taha spune că a văzut un bărbat de 40 de ani, "strigând și țipând". El a sărit în camion după ce femeia a fost lovită de autovehicul. Bărbatul a început să-l înjunghie pe șofer. Șoferul și-a aruncat atacatorul din cabină și amândoi au aterizat pe pământ. Apoi, atacatorul l-a urmărit în jurul mașinii. Șoferul urla – nu am văzut-o, nu am văzut-o!

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.