A depășit un camion și a spulberat o autoutilitară: doi morți

A depășit un camion și a spulberat o autoutilitară: doi morți

Un grav accident de circulație, care a avut loc aseară la ieșire din orașul Năsăud, a dus la moartea a doi bărbați, de 36, respectiv 50 de ani

.

Autoutilitara în care se aflau oamenii ieșea dintr-o parcare și a fost spulberată de un autoturism condus de un șofer de 24 de ani. Primele date arată că tânărul depășea un TIR în acele clipe.

În urma impactului, vehiculul lovit s-a răsturnat, iar cealaltă mașină s-a oprit într-o poartă.

Locul accidentului a fost împânzit de medici, pompieri şi poliţişti imediat ce s-a dat alarma. După cum povestesc martorii, autoutilitara în care se aflau doi bărbaţi ieşea din parcarea unui restaurant în momentul în care a fost lovită de autoturismul condus de un şofer de 24 de ani. 

Martor: „Au plecat de lângă mine, s-au urcat în maşină şi când au ieşit din parcare am auzit o bubuitură. Am fost prima persoană care m-am dus lângă ei, erau pe şosea, şoferul era în partea stângă, iar celălalt era în spatele maşini căzut jos”.

Tatăl tânărului a ajuns într-un suflet în zonă.

Tatăl șoferului: „El mergea în sus, asta i-a ieşit în faţă, el a depăşit un TIR la peco şi de la fast-food asta a ieşit în faţă. Băiatul era singur în maşină, venea aici să ia nişte camere că lucrează la poliţie”.

Localnic: „Şoferul de la microbuz a virat stânga să meargă la Năsăud şi şoferul celălalt venea dinspre Năsăud, ăştia nu i-au dat prioritate, nu s-au asigurat şi l-a luat în plin”.

Impactul a fost atât de puternic încât vehiculul izbit s-a răsturnat, iar şoferul şi pasagerul au fost aruncaţi pe şosea. Au suferit răni grave şi nu au mai putut fi salvaţi.

Patriciu Bolfă - ISU Bistrița-Năsăud: „Cele două victime inconștiente au fost proiectate pe carosabil, iar cea de a treia victimă, s-a autoevacuat”.

Între timp, oamenii legii au început cercetările.
Crina Sârb - purtător de cuvânt poliția Bistrița-Năsăud: „În urma primelor verificări şi măsurători, efectuate la faţa locului, a rezultat faptul că un bărbat de 50 de ani, din Bistriţa, ar fi pătruns pe carosabil din parcarea unui restaurant şi ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un tânăr de 24 de ani, din Năsăud şi care ar fi fost angajat în depăşirea unui autotren.”

Tânărul a fost supus probei cu etilotestul şi nu consumase băuturi alcoolice. (Stirile Pro TV)

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.