800 litri de combustibil scurşi pe carosabil după ce rezervorul unui camion s-a fisurat Recomandat

800 litri de combustibil scurşi pe carosabil după ce rezervorul unui camion s-a fisurat

O cantitate de aproximativ 800 de litri de motorină s-a scurs, miercuri seara, pe DN 17C, din rezervorul unui camion implicat într-un accident rutier pe raza localităţii Salva, circulaţia fiind întreruptă pentru circa 40 de minute, potrivit datelor comunicate de către purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud, Marius Rus.

Reprezentantul ISU a menţionat că accidentul s-a produs între două autoturisme şi un autotren care staţiona, al cărui rezervor de combustibil s-a fisurat.

"În urma impactului, rezervorul autotrenului s-a fisurat, aproximativ 800 de litri de motorină au ajuns pe partea carosabilă, pe o distanţă de circa 100 de metri. Pompierii militari au luat imediat măsurile de apărare împotriva incendiilor, pentru împiedicarea producerii unei deflagraţii şi, împreună cu reprezentanţii de la Drumuri Naţionale, au procedat la curăţarea carosabilului, în vederea reluării circulaţiei în condiţii normale", a transmis Rus.

Drumul a fost curăţat după aproximativ 40 de minute, iar circulaţia s-a reluat pe un sens de mers.

În accident au fost implicate, în total, cinci persoane, care au fost evaluate din punct de vedere medical şi au refuzat transportul la spital.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.