Logo
Imprimă această pagină

14 ani de închisoare pentru patronul unei firme de camioane care ducea droguri în toată Europa Recomandat

14 ani de închisoare pentru patronul unei firme de camioane care ducea droguri în toată Europa

Șeful unei firme de transport cu camioane, care a dus o viață dublă de baron al drogurilor, a fost obligat să restituie 630.000 de lire sterline. Thomas Maher, în vârstă de 42 de ani, a fost condamnat la 14 ani și opt luni de închisoare în decembrie 2020 pentru că a transportat droguri și bani murdari prin Europa.

Înainte ca activitățile sale să fie expuse, el locuia într-o casă modestă cu trei dormitoare. Dar pe aleea sa se aflau, în diferite momente, un Range Rover, un Land Rover, un Mercedes GLS negru, elegant, în valoare de 150.000 de lire sterline, un BMW și un Corvette importat în valoare de 70.000 de lire sterline.

În interiorul locuinței, situată într-un imobil modern dintr-o suburbie, se aflau obiecte de artă - inclusiv o hartă a lumii realizată din gloanțe. De asemenea, deținea ceasuri în valoare de aproximativ 600.000 de lire sterline și se dădea în vânt după vacanțe, cheltuind 70.000 de lire sterline pe vacanțe în aproximativ trei ani.

Dovezile obținute de National Crime Agency în cadrul Operațiunii Venetic au arătat că acesta a operat o rețea de transport care se întindea în toată Europa, transmițând drogurile în Regatul Unit și Irlanda, iar profiturile în cealaltă direcție.


Într-un schimb de mesaje cu un asociatl, acesta s-a lăudat că a fost implicat în crima organizată timp de peste 20 de ani. Un judecător de la Liverpool Crown Court a emis un ordin de confiscare pentru suma de 629 159,15 lire sterline, incluiv casa sa din Warrington, mașini, camioane, bijuterii, o serie de ceasuri de mare valoare, opere de artă și lingouri de aur cumpărate în Dubai. El are la dispoziție trei luni pentru a plăti, în caz contrar riscă șase ani de închisoare în plus.


VERSUS S03E01


SCHMITZ CARGOBULL S.KOE IN ROMANIA

Articole înrudite

Copyright © Tirmagazin.ro. Toate drepturile rezervate.