GEFCO lansează noul serviciu multimodal din Europa

GEFCO lansează noul serviciu multimodal din Europa

Compania de transport și logistică GEFCO, în strânsă colaborare cu Transcontainer JSC și alți parteneri din industrie, lansează o nouă rută pentru livrările multimodale ce leagă Germania și China prin Portul Riga din Punctul de Trecere Baltic. Primul tren cu containere de 52 x 40 și-a început călătoria din Riga către China pe data de 10 mai. „Soluțiile Drumului Mătăsii devin din ce în ce mai importante în ceea ce privește logistica dintre China și Europa“. Clienții caută oportunităţi pentru a reduce timpul de tranziţie și a oferi servicii de înaltă calitate. Punctul de trecere din Riga este o rută alternativă pentru a ajunge în China pe cale ferată. Considerăm că prin lansarea acestei operațiuni și demonstrând beneficiile și competitivitatea acestei noi soluții, vom putea opera zilnic nu numai pentru livrări către China, ci putând ajunge în China din Europa”, subliniază Dl. Martynas Kersys, Director General al GEFCO Țările Baltice.

RUSIA – GEFCO Rusia a transportat primul tren cu blocuri de container în Orientul Îndepărtat Rus. Trenul de 800 de metri a călătorit din Komsomolsk-on-Amur către portul Vladivostok (1,163 km), cu 35% mai repede decât media. Este primul de acest gen organizat în totalitate de GEFCO pentru un client. Dmitry Verbov, șeful departamentului de cale ferată GEFCO Rusia, a declarat: „Fiecare pas, de la încărcarea marfii din fabrică (în orașul Amursk) la închirierea unei nave (Vladivostok) și manipularea încărcăturii, a fost îndeplinit de GEFCO în colaborare cu diferite departamente ale RZD Holding pentru îndeplinirea nevoilor clientului. Valoarea adăugată a serviciului este mai importantă pentru clientul nostru mulţumită procesului implementat.“
ȚĂRILE BALTICE – Subsidiara GEFCO din Țările Baltice și-a început recent colaborarea cu Tenaris, companie care oferă servicii de gestionare a lanțurilor de aprovizionare și tehnologia produselor către companiile de petrol și gaze. Compania face parte din grupul Techint și colaborează cu GEFCO Țările Baltice pe 3 ramuri de livrări multimodale în Riga, care vor efectua transporturi ulterioare către Rusia, Kazahstan și Azerbaidjan.
CHINA – GEFCO a deschis o nouă filială în Chongqing pe data de 6 ianuarie. Ca parte esențială a extinderii GEFCO pe piața mondială, noua filială reflectă concentrarea grupului pe piața logistică pentru vehicule în China. Laurent Sik, Manager General al GEFCO China, a afirmat: „GEFCO se dedică satisfacerii nevoilor de piaţă, oferind servicii personalizate de înaltă calitate, eficiență și cu o performanță mai ridicată a costurilor. Am dezvoltat noi planuri pentru Drumul Mătăsii și oferim servicii de transport stradal din ușă în ușă din vestul țării până la Chongqing. Ajutăm clienţii să-și optimizeze lanțul de aprovizionare pentru a-și consolida competitivitatea.”

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping