Articole filtrate după dată: Joi, 16 Noiembrie 2017 - TIRMagazin.ro

Cele mai grave accidente de autobuz și microbuz

Mai multe persoane au fost rănite într-un accident produs la 16 noiembrie 2017, la Răducăneni, în judeţul Iaşi, în urma unei ciocniri între un TIR şi un microbuz. "Sunt 12 victime, conştiente. La faţa locului s-au deplasat două echipaje de prim ajutor, două ambulanţe, două autospeciale transport victime multiple şi un echipaj de descarcerare", potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Iaşi, Silvia Bolohan. 

Citeşte mai departe ...

Șeful Tarom a zburat

Transportatorul aerian de stat Tarom a confirmat joi demisia Ilenei Daniela Dragne, al patrulea şef al companiei din acest an, din funcţia de director general interimar. Mandatul acesteia fusese prelungit recent cu două luni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Compania Tarom confirmă informaţia conform căreia doamna Ileana Daniela Dragne a demisionat din funcţia de director general interimar”, arată un comunicat al companiei.

Consiliul de Administraţie al Tarom va face o nouă nominalizare pentru funcţia de conducere, se precizează în comunicat.

 

Dragne a condus agenţia Tarom din Tel Aviv şi lucrează în cadrul Tarom de aproape 20 de ani.

Tarom estimează că va înregistra în acest an pierderi în valoare de 206,79 milioane lei, potrivit proiectului privind bugetul de venituri şi cheltuieli rectificat pus în dezbatare de acţionarul majoritar, Ministerul Transporturilor.

Aceste pierderi sunt de cinci ori mai mari faţă de bugetul iniţial aprobat în luna septembrie în Guvern, care indica un rezultat negativ de 41,2 milioane lei, pentru acest an.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

METEHNE ROMÂNEȘTI LA STRABAG

Consilierul juridic de la Strabag este mai tare decât conducerea companiei. Ioana Costea-Varga, legal advisor, a aranjat elegant cărțile astfel încât toate lucrările de montare de parapete metalice pe drumurile făcute de Strabag să fie executate de firma soțului ei.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Resping