LOGISTICĂ

REBRANDING GEFCO

GEFCO, furnizor global de servicii pentru lanțurile de aprovizionare industriale și lider european în logistica automobilelor, și-a înnoit identitatea de brand cu un logo actualizat și o nouă semnătură de brand.

Citeşte mai departe ...

Încă o promisiune. 42 de autobuze electrice pentru Capitală

Primăria Capitalei va achiziţiona, într-o primă etapă, 42 dintre cele 100 de autobuze electrice, „cu costuri minime şi fără investiţii şi avize suplimentare”, pentru zona centrală a Bucureştiului, potrivit unui proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei tehnico-economice, studiu de fezabilitate, pentru introducerea de autobuze electrice în sistemul de transport public, aflat pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB), ce va avea loc marţi.

Citeşte mai departe ...

Un nou depozit logistic al P3

Investitorul şi dezvoltatorul de proprietăţi logistice P3 va preda un nou depozit partenerului Logistic E van Wijk, proprietatea cu o suprafaţă de 13.900 mp fiind o clădire de clasă A care include sisteme eficiente energetic, unităţi de răcire, izolare suplimentară a acoperişului, recuperare de căldură şi iluminat cu LED-uri pentru consum redus, potrivit unui comunicat al companiei.

Citeşte mai departe ...

FM LOGISTIC INTRĂ PE PIAŢA DIN VIETNAM

Conform planului său strategic "Ambition 2022", susţinerea strategiei de expansiune a clienților prin extinderea zonei de acoperire geografică este una dintre prioritățile FM Logistic, în anul 2004, compania a intrat pe piaţa din Asia- în China, în 2016 în India, iar în 2017 FM își urmează strategia de investiții pe termen lung în țările emergente şi se stabileşte într-o a treia țară asiatică, în Vietnam pentru a-şi acompania clientul istoric Auchan.

Citeşte mai departe ...

Un nou contract pentru compania P3

Dezvoltatorul pan-european de proprietăţi logistice P3 a semnat un parteneriat cu compania Logistic E van Wijk, furnizor de servicii integrate de transport şi logistică, pentru o suprafaţă de 10.180 mp - spaţiu de depozitare şi 252 mp - spaţiu de birouri în noul depozit 6 din parcul P3 Bucharest, se arată îtnr-un comunicat.

Citeşte mai departe ...

DKV a avut o creştere cu 19,5% a cifrei de afaceri în 2016 în România

DKV Euro Service, cel mai mare furnizor independent de carduri de combustibil din Europa și unul dintre liderii pieței în România, a finalizat anul 2016 cu o cifră de afaceri de 232 de milioane de euro, ceea ce reprezintă o creştere cu 19,5% față de anul precedent și cu 8% mai mult decât estimarea inițială a companiei. În comparaţie cu 2015, baza de clienţi pentru România a înregistrat o creştere cu 36 de procente.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.