Joi, 27 Octombrie 2022 - TIRMagazin.ro

Franţa şi Germania vor un plan destinat să protejeze producătorii europeni de vehicule electrice

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, vrea să obţină sprjinul cancelarului german, Olaf Scholz, pentru un nou plan destinat să ajute producătorii europeni de automobile să concureze cu rivalii din SUA şi China, după ce preşedintele SUA, Joseph Biden, a anunţat subvenţii pentru automobilele electrice produse în America de Nord, transmite Bloomberg.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Tractoare de 300.000 de euro, căutate în Italia descoperite la Nădlac

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Nădlac, în cooperare cu polițiști din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A1 Deva – Arad, au descoperit într-un automarfar în care ar fi trebuit să se afle colete cu stofă, două tractoare marca John Deere, estimate la aproximativ 310.000 de euro. Utilajele erau căutate de către autorităţile din Italia, alerta fiind introdusă în aceeași zi, respectiv 26.10.2022.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Șase copii orfani după ce un camion a spulberat duba unei familii

O mamă a șase copii, care a murit atunci când duba familiei s-a ciocnit violent de un camion într-un accident devastator, lasă în urmă şase suflete care o aşteaptă să vină acasă. Hannah Louise Foster, în vârstă de 30 de ani, conducea pe o şosea situată la nord de Perth, Australia, când s-a izbit de TIR-ul care circula pe același drum, miercuri, în jurul orei 6.20.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.