Luni, 24 Octombrie 2022 - TIRMagazin.ro

6% dintre vehiculele oprite de inspectorii RAR erau bombe pe roți

Mii de autovehicule oprite în trafic, anul acesta, de către inspectorii Registrului Auto Român (RAR) au fost declarate neconforme, după ce verificările au scos la iveală deficienţe tehnice majore sau periculoase. Din totalul de 37.573 de vehicule oprite în trafic la nivelul întregii ţări 5,73% dintre acestea aveau deficienţe tehnice majore şi/sau periculoase, transmite RAR, precizând că procentul nu se referă la parcul auto din România şi că sunt oprite pentru control doar acele autovehicule susceptibile a avea probleme tehnice.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

100 euro amendă pentru un șofer de camion care se scărpina cu o furculiţă, pe o autostradă

Un şofer de camion din Alcázar de San Juan care, pe drumul de la Sagunto la Pamplona, ​​se presupune că ar fi folosit o furculiță pentru a se scărpina pe spate în timp ce conducea, a fost amendat de un echipaj de poliţie rutieră, aflat pe banda de urgenţă.

 

„Conduceam de câteva ore, când motocicleta polițiștilor a ieșit de pe banda de urgență, unde era ascunsă”, a explicat șoferul în programul El Semanal de La Mancha, de la Cadena Ser.

Pe chitanța amenzii scrie că se „zgâria” pe spate cu o furculiță, ceea ce l-a făcut să fie distras de la drum câteva secunde.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.