Miercuri, 19 Octombrie 2022 - TIRMagazin.ro

S-a anunțat când încep lucrările la Autostrada 7

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a anunţat că, până la finalul acestui an, vor fi desemnaţi câştigătorii pentru toate cele 13 loturi ale A7, iar contractele pentru două loturidin cele trei ale porţiunii Ploieşti-Buzău au fost deja semnate. Dacă este totul în regulă, deoarece au fost cerute documentele de la o companie pentru al treilea lot, atunci CNAIR va desemna câştigătorul şi pentru al treilea lot.

Citeşte mai departe ...

Grindeanu semnează ca primarul: contracte de drumuri de 16 miliarde

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a precizat că anul acesta, comparativ cu 2021 au fost semnate contracte pe zona rutieră în valoare de 16,6 miliarde lei, comparativ cu anul trecut cât contractele au fost de aproximativ 4,5-4,6 miliarde lei. Ministrul social-democrat a mai spus că au fost cheltuite, în anul precedent, în jur de 4,8 miliarde lei, iar anul acesta ajungem la suma de circa 9 miliarde lei, iar anul viitor suma va fi şi mai mare.

Citeşte mai departe ...

Poliția a confiscat 500 de litri motorină furați din cisterne

În această dimineață, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Prahova – Serviciul de Ordine Publică au pus în executare 4 mandate de percheziție domiciliară, la sediul unei societăți comerciale și la domiciliile a trei persoane, în comunele Brazi, Bărcănești și Târgșoru Vechi, într-o cauză penală în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat de carburanți, din autocisterne.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.