Vineri, 08 Octombrie 2021 - TIRMagazin.ro

C5. CNAIR- caracatița iepurașo-"bom-barbieră"

COLOANA A CINCEA: Așa cum vă anunțam ieri, în exclusivitate, principalul punct pe ordinea de zi a ședinței Consiliului de Administrație al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, care va avea loc, luni, 11 octombrie 2021, de la ora 11.00, este numirea pe funcția de director general adjunct al CNAIR a controversatului personaj Ovidiu "Bom" Barbier.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

OFICIAL. Când depășiți o bicicletă trebuie să treceți pe cealaltă bandă cu jumătate de vehicul

In Monitorul Oficial 954 / 2021, s-a publicat HG 1075 / 2021 care prin Art. I. modifica Regulamentul de aplicare a OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, prevazand printre altele, ca la articolul 118, alineatul (2), care pana acum avea formularea "se recomanda ca la depasirea unei biciclete distanta laterala să fie de minimum 1,5 m " , se modifică și va avea următorul cuprins:

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Un șofer de camion, aflat în depășire, a lovit o mașină aflată și ea în depășire

Un accident rutier a avut loc, vineri dimineața, pe DN1 la Avrig. Un autoturism și un TIR au intrat în coliziune, după ce șoferul camionului a intrat în depășire, deși conducătorul mașinii făcea aceeași manevră.
Potrivit polițiștilor, este vorba despre „o coliziune între un ansamblu TIR, al cărui conducator a virat stânga, cu un autoturism aflat în depășirea sa”.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Cum a avut loc accidentul cu 12 răniți. Șoferul camionului avea viteză prea mare

Miercuri, 6 octombrie a.c., la ora 17.19, pe D.N. 76, la ieșirea din localitatea Dușești spre Sâmbăta, un bărbat de 45 de ani, din municipiul Beiuș, în timp ce conducea un autotren cu semiremorcă, pe direcția Oradea – Beiuș, nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă la dreapta, iar în încercarea de a evita un autoturism care încetinise în fața sa, în urma acționării sistemului de frânare, a pătruns pe sensul opus de circulație, unde a acroșat cu semiremorca un autobuz condus regulamentar, din sens opus, de un bărbat de 48 de ani, din comuna Sârbi -Măgura, județul Olt.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.