Marți, 12 Ianuarie 2021 - TIRMagazin.ro

UNTRR solicită prioritizarea vaccinării împotriva COVID-19 a șoferilor de CAMION și AUTOCAR

Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) solicită Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, Ministerului Sănătății și coordonatorului campaniei de vaccinare împotriva COVID-19, dr. Valeriu Gheorghiță, prioritizarea vaccinării împotriva COVID-19 a personalului esențial din transporturile rutiere, în condițiile în care industria de transport rutier este una de importanță sistemică pentru economia României, asigurând continuitatea fluxului de mărfuri și pasageri.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Află dacă intri în categoria persoanelor care se pot vaccina începând cu 15 ianuarie. Cum te programezi

Coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă, a anunţat că a doua etapă de vaccinare va începe în data de 15 ianuarie, iar programarea va putea fi făcută pe platformă, personal, prin medicul de familie, prin serviciile de call-center sau prin direcţiile de asistenţă socială din cadrul primăriilor. Gheorghiţă a precizat că 1.766 puncte de vaccinare vor fi disponibile în etapa a doua, 50% dintre ele din 15 ianuarie.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

VIDEO: Efectul BREXIT. Șoferilor britanici li se confiscă sandvișurile la granița UE

Șoferilor care vin din Marea Britanie în UE li se confiscă la vamă sandvișurile și pachetele cu mâncare. Este una din consecințele Brexit - britanicii nu mai au voie să introducă în UE carne și produse perisabile, scrie BBC. Jurnaliștii unui post tv olandez au filmat reacția șoferilor britanici când li s-au confiscat pachetele cu mâncare.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.