Marți, 07 Iulie 2020 - TIRMagazin.ro

Mâine, Pachetul Mobilitate la vot. UNTRR, apel pentru eliminarea prevederilor care „îngroapă” transportul de marfă

UNTRR SOLICITĂ EURODEPUTAȚILOR ROMÂNI MEMBRI IN TRAN REALIZAREA TUTUROR DEMERSURILOR POSIBILE PENTRU ELIMINAREA CELOR MAI RESTRICTIVE PREVEDERI ALE PACHETULUI MOBILITATE 1! VOTUL TRAN DIN 08.06.20 PRIVIND PACHETUL MOBILITATE 1 ESTE CRUCIAL PENTRU VIITORUL TRANSPORTATORILOR ROMANI IN UE SI PENTRU ECONOMIA ROMÂNEI!
Stimați Eurodeputați Români Membri în TRAN,

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Primele opt autobuze hibrid Mercedes Citaro au intrat pe traseele din Bucureşti

Primele opt autobuze hibrid Mercedes Citaro, din cele 130 achizitionate cu finanţare nerambursabilă, au intrat, marţi pe traseu şi vor circula pe linia 131, pe lângă cele 400 de autobuze Euro 6 aflate în trafic, a anunţat Societatea de Transport Bucureşti. Conform graficului de livrare, toate autobuzele hibrid vor fi livrate până în ianuarie 2021, mai transmite STB. Valoarea contractului este de peste 195 milioane de lei fără TVA.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Ce dezbat șefii autostrăzilor din România și Ungaria când se întâlnesc

Luni, 06 iulie 2020, a avut loc la Oradea, cea de-a XVIII-a întâlnire a grupului de lucru româno-ungar de autostrăzi la care a participat o delegație a CNAIR condusă de Directorul General Adjunct Ovidiu Marian Barbier precum și reprezentanți ai Ambasadei României în Ungaria, Ministerului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor și ai Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.