Joi, 21 Mai 2020 - TIRMagazin.ro

Tranzitarea prin Bulgaria se va face doar pe baza unei declarații pe propria răspundere

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a avut, joi, o convorbire telefonică cu Ekaterina Zaharieva, viceprim-ministru şi ministru al Afacerilor Externe al Republicii Bulgaria. Şeful diplomaţiei române a abordat tema procedurii aplicate pentru tranzitarea teritoriului Bulgariei de către cetăţenii români şi a adresat rugămintea ca autorităţile bulgare să asigure fluidizarea traficului, prin reducerea timpului de aşteptare în punctele de control pentru trecerea frontierei.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Șeful Poliției de Frontieră demisionează după ce pasageri dar și șoferi de camion au așteptat ore în șir la graniță

Șeful Poliției Române de Frontieră, chestorul general de poliție Ioan Buda, a demisionat din funcție, "din motive personale". Demisia are loc pe fondul haosului de la Vama Nădlac, unde mii de oameni au stat ore în șir la cozi, iar în weekend au declanșat o adevărată revoltă la punctul de trecere a frontierei - au scandat, au huiduit și chiar s-au îmbrâncit cu jandarmii.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

De azi s-au deschis alte 10 puncte de trecere a frontierei

Pentru punerea în aplicare a soluţiilor de fluidizare a traficului la graniţa de vest, stabilite în cadrul întâlnirii care a avut loc în Ungaria, la Budapesta, în data de 19 mai a.c., între miniştrii de interne ai României şi Ungariei, Ion-Marcel VELA şi Sándor PINTÉR, şefii poliţiilor de frontieră din cele două state au purtat o serie de discuţii în cadrul cărora au stabilit detaliile tehnice în vederea implementării acestora la frontiera comună.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.