Marți, 19 Mai 2020 - TIRMagazin.ro

Ce probleme a adus coronavirusul în construcția de autostrăzi. „Am adus camioane cu bitum din Polonia”

Criza de coronavirus a lovit puternic societatea pe toate palierele, însă unul din domenii care a rămas pe turații mari în perioada asta a fost cel al construcției de drumuri și autostrăzi. Șantierele au funcționat, dar au existat și sincope din câteva puncte de vedere. „Situația de criză ne va schimba foarte mult și în industria construcțiilor”, recunoaște șefa Companiei de Autostrăzi care explică și ce anume s-a schimbat deja în acest sector și ce reorientare-cheie ar putea avea loc.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

VIDEO: Iohannis - Vom fi obligați să intrăm din nou în starea de urgență dacă presiunea pe spitale va crește semnificativ

Președintele Klaus Iohannis a avertizat marți, 19 mai 2020, în cadrul unei declarații de presă susținute la Palatul Cotroceni, că va fi obligat să reimpună starea de urgență în România dacă oamenii nu vor respecta restricțiile impuse de guvern, iar numărul îmbolnăvirilor va crește și presiunea pe spitale va crește semnificativ.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Afaceri necurate la graniță. 300 de euro ca să ajungi din vamă acasă

După aglomerația din vămi, au apărut acum și samsarii care cer sume exorbitante oamenilor, ca să îi ducă până acasă. S-a întâmplat chiar sub ochii autorităților, care au reacționat târziu și doar după ce jurnaliștii au relatat despre aceste întâmplări. Când au văzut oamenii legii, șoferii puși pe căpătuit au fugit. Unii și-au abandonat mașinile ca să scape, arată Digi24.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

S-au reluat zborurile aeriene interne

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, afirmă că de luni s-au reluat cursele aeriene interne, care nu au fost suspendate, ci reduse din cauza scăderii numărului de călători. "Anul trecut media zilnică a pasagerilor pe toate aeroporturile din România este 65.000. Astăzi am transportat sub 2.000", spune el.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.