Luni, 23 Martie 2020 - TIRMagazin.ro

Comisia Europeană cere statelor membre să deschidă culoare speciale pentru vehiculele de marfă, iar trecerea frontierei să nu trebuie să dureze mai mult de 15 minute

Comisia Europeană a emis astăzi luni reguli practice privind modul de implementare a regulamentului de gestionare a frontierelor, potrivit unui comunicat de presă. Comisia insistă ca toate frontierele interne ale UE să rămană deschise pentru transportul de marfă, în condițiile în care unele state membre au încercat să închidă complet granițele.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

IVECO - PRODUCȚIA SUSPENDATĂ PENTRU 2 SĂPTĂMÂNI

CNH Industrial NV, grupul care produce vehiculele comerciale IVECO, a anunțat, vineri, 20 martie 2020, că, având în vedere că fluxul de furnizare a pieselor necesare producției este sub tensiune extremă ca urmare a situației de urgență create de COVID-19, în Europa se suspendă majoritatea operațiunilor de asamblare pentru o perioadă de două săptămâni.

Citeşte mai departe ...

Care este situația la punctele de intrare în România. Câte camioane sunt în așteptare

CALAFAT IESIRE DIN TARA
Coloana de autovehicule formata pe directia Severin- Calafat are lungime de 34. km cu un timp de asteptare > 17 ore cu, mentiunea ca intre localitatile Cetate si Maglavit pe o lungime de 15 km autocamioanele nu au voie sa stationeze nici in localitate si nici in afara localităților . Pe directia Craiova - Calafat , nu este formata coloana de autovehicule.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.