Vineri, 18 Decembrie 2020 - TIRMagazin.ro

ALERTĂ. Lucian Bode nu va mai fi ministrul Transporturilor. Cine are șanse să îl înlocuiască

Liderii PNL – USR PLUS – UDMR au anunțat vineri seară, în jurul orei 19.00, că au ajuns la un acord total privind funcționarea viitoarei coaliții de guvernare. Astfel, Florin Cîțu va fi candidat de premier, PNL va lua șefia Camerei Deputaților și USR PLUS – șefia Senatului. Guvernul va avea doi vicepremieri și 18 portofolii, distribuite astfel: 9 ministere la PNL, 6 USR PLUS și 3 UDMR.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

De ce documente au nevoie șoferii profesioniști pentru a intra în Cehia fără test COVID

Ministerul Afacerilor Externe a anunţat că toate persoanele care călătoresc pentru motive bine întemeiate, cum ar fi întoarcerea la reşedinţă, relaţii de muncă studii, probleme de familie, fiind excluse călătoriile în scop turistic, trebuie să completeze în prealabil Formularul electronic de localizare şi să prezinte la intrarea în ţară un test PCR negativ la COVID-19, nu mai vechi de 72 de ore

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Iohannis: Restricţiile rămân în vigoare de Crăciun de Anul Nou și sunt obligatorii

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri la vizita pe care a făcut-o la Institutul Cantacuzino, că totul este bine organizat, la modul practic, nu teoretic, în vederea începerii vaccinării. Şeful statului a adăugat că deşi speră ca populaţia să se mobilizeze şi să se vaccineze pentru ca până în vară să putem scăpa de pandemie, asta nu înseamnă că restricţiile nu rămân în vigoare de Crăciun şi de Anul Nou, iar ele sunt obligatorii şi nu facultative.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.