Joi, 05 Noiembrie 2020 - TIRMagazin.ro

O cisternă plină cu motorină a intrat într-o casă

O autocisternă încărcată cu motorină a intrat joi într-o casă aflată pe DN2, în comuna Cristeşti, la locul accidentului deplasându-se mai multe echipaje ale Inspectoratului Situaţii de Urgenţă, Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi, un echipaj de prim-ajutor şi unul de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Cum pot evita companiile de transport marfă birocrația și cozile vamale după BREXIT

Timpi de livrare mai mari, TVA și taxe vamale de achitat pe loc, plus nevoia de vămuire a bunurilor, totul dublat de necesitatea adaptării sistemelor IT și de personal specializat în operațiuni vamale, acesta este doar vârful icebergului numit ”Brexit” de care se vor lovi operatorii economici români, care au parteneri comerciali din Marea Britanie, începând cu 1 ianuarie 2021.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a fost depistat pozitiv cu COVID

Lucian Bode, Ministrul Transporturilor și Comunicațiilor a fost depistat pozitiv de COVID-19. „Din clipa în care am aflat rezultatul testului am urmat toți pașii ceruți de protocol. În acest moment m-am izolat la domiciliu, mă simt bine, nu prezint simptome specifice”, a anunțat Bode, care devine al doilea membru al cabinetului Orban care se îmbolnăvește de COVID-19.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.