Joi, 14 Martie 2019 - TIRMagazin.ro

În capul lui Cuc trenurile merg cu 160 la oră

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat, joi, la Alba Iulia, că are promisiuni că pe tronsonul de cale ferată dintre Simeria şi Sighişoara, unde au loc lucrări, se va circula cu 160 de kilometri pe oră, până la sfârşitul anului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

FOTO/VIDEO. Țigări de contrabandă găsite în CAMION

Poliţiştii de frontieră de la Petea, împreună cu angajaţi ai Direcţiei Regionale Antifraudă Oradea, au descoperit, într-un caamion condusă de un cetăţean român, o tonă de tutun vrac, fără marcaje fiscale, marfa fiind ascunsă printre cutii cu detergenţi lichizi. Tutunul şi autovehiculul au fost confiscate, iar bărbatul a fost reţinut.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

VIDEO: Controalele ISCTR, ep.07 - peste 1,1 milioane de vizualizări pe Facebook

Șoferul cu o gestică și o mimică din categoria "Jiji Becali" a adus un record absolut de audiență pe Facebook pentru cel de-al șaptelea episod reality show-ului CONTROALELE ISCTR: 1,1 milioane vizualizări.

https://www.facebook.com/tirmagazin.ro/posts/1869161959830907

În acest episod, devenit viral, șoferul profesionist din județul Argeș abordează teme de politică și geopolică, după ce se înfurie că a primit o amendă de 1.000 de lei. El "explodează" când înțelege că nu poate fi iertat și refuză să ridice procesul-verbal de contravenție. Furia lui din episodul al șaselea ajunge la paroxism în acest ultim episod.
În total, cele șapte episoade ale serialului CONTROALELE ISCTR, au acumulat peste 1,8 milioane de vizualizări pe Facebook.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.