Marți, 21 August 2018 - TIRMagazin.ro

MHS Truck & Bus şi Roman SA vor să producă un camion românesc la standarde nemţeşti

MHS Truck & Bus, unic importator în România şi partener de service al vehiculelor militare şi militarizate Rheinmetall MAN, a semnat un parteneriat de tip joint-venture cu fabrica de autocamioane Roman, pentru a produce, în România, platforme de transport auto multifunctionale, în funcţie de necesităţile de echipare ale armatei României, transmite compania.

Citeşte mai departe ...

Cum se va modifica Programul RABLA

Ministerul Mediului propune, printr-un proiect aflat în dezbatere publică, reducerea plafonului emisiilor de gaze la mașinile noi, pentru acordarea primei de casare. În 2019, plafonul va scădea de la 130 g/km la 120 g/km pentru autovehiculele fabricate până în 31 august 2018.

 

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

De ce au invadat urșii autostrada spre Ungaria

 

Doi urși au fost omorâți weekend-ul trecut pe autostrada A1, pe raza județului Sibiu, după ce au fost loviți de mașini. Din fericire, nu au fost victime umane, însă incidentele ridică semne de întrebare referitor la siguranța drumului și ce se poate face pentru a evita o tragedie în viitor. Cătălin Drulă, membru al Comisiei Transporturi și Infrastructură din Camera Deputaților, a declarat pentru HotNews.ro că gardurile amplasate acum pe marginea autostrăzii nu sunt potrivite pentru mamifere mari și trebuie înlocuite. În plus, autostrăzile noi trebuie construite cu ecoducte care să permită trecerea animalelor de pe o parte pe cealaltă.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.