Miercuri, 14 Martie 2018 - TIRMagazin.ro

SE inaugurează două tronsoane de autostradă

Ministrul Transporturilor Lucian Şova a declarat, miercuri, la Alba Iulia, că şi-a propus ca obiectiv ca în luna mai două dintre segmentele Autostrăzii Sebeş - Turda, respectiv 3 şi 4, să fie deschise circulaţiei, precizând că în cazul celorlalte două loturi - 1 şi 2 - "încă suntem departe de a vorbi despre recepţie”.

Citeşte mai departe ...

ABSURD. Milioane de euro pentru un drum care se termină într-o pădure

Guvernul a aprobat alocarea unei sume de peste 78 de milioane de lei pentru reabilitarea unui segment de 28 de kilometri din drumul care face legătura între Arad şi staţiunea montană Moneasa. Proiectul este considerat de autorităţile din Arad esenţial pentru dezoltarea staţiunii, însă se opreşte într-o pădure de la limita cu judeţul Bihor, de unde nu există drum spre Oradea care să permită accesul turiştilor în Moneasa.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

RUȘINOS: România a pierdut 465.000.000 de euro pentru construcția unei linii de metrou din lene și prostie

Banca Europeană pentru Investiţii (BEI) a anulat un împrumut de 465 milioane euro, acordat României în 2011 pentru modernizarea magistralei de metrou Drumul Taberei-Pantelimon, tronsonul Universitate-Pantelimon, ca urmare a faptului că nu s-au efectuat trageri de fonduri în perioada 2013-2016, se arată în ultimul raport de audit al Curţii de Conturi.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Chiar și în absența infrastructurii... la cât a ajuns piața de biciclete

Anul trecut în România s-au vândut biciclete în valoare de 60 de milioane de euro, ţara noastră fiind pe locul 6 în Europa privind producţia. Însă creşterile ar fi imense dacă ar exista infrastructură, consideră experţii, care spun că autorităţile ar putea ajuta la creşterea gradului de sănătate în rândul populaţiei prin investiţiile în piste pentru biciclete.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Lucrări de asfaltare pe două Autostrăzi

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Autostrada A1 Deva - Sibiu, la kilometrul 325, pe banda de urgenţă şi banda 1 a sensului de mers către Sibiu, se execută lucrări de colmatare a fiscurilor din partea carosabilă, astăzi până în jurul orelor 15,00.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.