Vineri, 23 Februarie 2018 - TIRMagazin.ro

Încă un contract de AUTOSTRADĂ aproape reziliat

Ministrul Transporturilor, Lucian Şova, i-a solicitat vineri constructorului lotului 3 al autostrăzii Lugoj-Deva să decidă în cel mult o săptămână dacă poate continua lucrările pe acest tronson, în condiţiile în care acestea înaintează greu de un an de zile, potrivit paginii de Facebook a Ministerului Transporturilor. 

Citeşte mai departe ...

Frig de îngheaţă drumurile în România

Vremea va fi deosebit de rece în acest sfârşit de săptămână, cu valori termice negative atât minime, cât şi maxime, la nivelul întregii ţări, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, meteorologul de serviciu al Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), Dinu Mărăşoiu. 

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Cât mai costă să iei un PERMIS AUTO pe șpagă

Doi bărbaţi din judeţul Olt au fost ridicaţi de către anchetatori, joi, în urma unor percheziţii domiciliare, ei fiind suspectaţi de trafic de influenţă şi cumpărare de influenţă, în legătură cu promovarea examenelor practice pentru obţinerea permisului auto. Suspecţii ar fi încasat de la diverse persoane sume cuprinse între 300 şi 500 de euro, promiţându-le că le ajută să treacă de proba practică, intervenind la poliţişti.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Prima LOCOMOTIVĂ HYBRID din România

Prima locomotivă hibrid realizată în România, prin transformarea unei vechi locomotive Diesel, a fost prezentată joi, în Gara Constanţa. Aceasta este o locomotivă de manevră şi poate atinge cel mult 30 de kilometri pe oră, are o autonomie de cel mult 12 ore şi se poate încărca în mai puţin de trei ore.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Aveți chef să cumpărați acțiuni la RATB? Firea ne anunță că NU va cumpăra rable

Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) va fi transformată în societate pe acţiuni cu denumirea Societatea de Transport Bucureşti SA, potrivit unui proiect de hotărâre aprobat joi de Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB). Acţionarii vor fi Primăria Capitalei, prin Consiliul General, şi Primăria Ilfov, prin Consiliul Judeţean. Societatea nou înfiinţată va avea un capital social de peste 129 de milioane de lei, iar personalul regiei va fi preluat şi reîncadrat pe aceleaşi funcţii. Primarul Gabriela Firea a vorbit şi despre cele 400 de autobuze ce urmează să fie cumpărate de la Otokar, o firmă din Turcia, declarându-se declarându-dezamăgită de faptul că sunt critici în spaţiul public legate de acest subiect. Edilul a subliniat că nu vor fi achiziţionate „toate rablele”.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.