Vineri, 03 Noiembrie 2017 - TIRMagazin.ro

Un nou depozit logistic al P3

Investitorul şi dezvoltatorul de proprietăţi logistice P3 va preda un nou depozit partenerului Logistic E van Wijk, proprietatea cu o suprafaţă de 13.900 mp fiind o clădire de clasă A care include sisteme eficiente energetic, unităţi de răcire, izolare suplimentară a acoperişului, recuperare de căldură şi iluminat cu LED-uri pentru consum redus, potrivit unui comunicat al companiei.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

UPDATE. Ministrul Transporturilor a anunțat demiterea Directorului Metrorex. Legea nu îi permite

UPDATE. Directorul general al Metrorex poate fi demis doar de Consiliul de Administraţie, conform ordonanţei privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice, se arată în statutul actualizat al societăţii Metrorex. Astfel, directorul Metrorex nu poate fi demis de ministrul Transporturilor.

Directorul general al Metrorex, Marin Aldea, si directorul de exploatare al companiei, Liviu Dinu, au fost demisi, vineri dimineata, in urma incidentului de la metrou, au declarat pentru News.ro reprezentanti ai Ministerului Transporturilor. Circulatia metroului pe tronsonul Izvor-Politehnica-Grozavesti a fost oprita mai bine de doua ore pe acest tronson dupa ce un jgheab de scurgere a infiltratiilor a cazut din plafon pe o sina si a produs un scurtcircuit. Un tren plin cu calatori a ramas oprit in tunel, la aproximativ 200 de metri de statia Eroilor.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.