Joi, 02 Noiembrie 2017 - TIRMagazin.ro

Mori de râs. Reunine Firea - Stroe: Șoseaua de Centură, prioritate!

Posibilitatea preluării de către Primăria Municipiului Bucureşti a Metrorex, implementarea biletului unic de transport în zona Bucureşti-Ilfov, modernizarea Centurii Capitalei, situaţia lucrărilor la Pasajul Domneşti, precum şi alte aspecte care vizează îmbunătăţirea condiţiilor de trafic din Capitală, au fost principalele teme de discuţie dintre ministrul Transporturilor, Felix Stroe, şi primarul Bucureştiului, Gabriela Firea, într-o întâlnire ce a avut loc joi la sediul municipalităţii.

Citeşte mai departe ...

VOLVO TRUCKS: Gazul lichefiat este cea mai bună alternativă pentru mediu

Prin înlocuirea motorinei cu gaz natural lichefiat sau biogaz, emisiile de CO2 ale autocamioanelor grele pot fi reduse în mod drastic. În prezent, gazul natural lichefiat (LNG) este utilizat în principal în operațiuni industriale, dar are premise excelente să devină un combustibil competitiv cu beneficii considerabile pentru mediu. Aceasta este opinia Volvo Trucks, care acum intensifică dezvoltarea de autocamioane alimentate cu gaz pentru operațiuni de transport regional de mare tonaj și de cursă lungă.

Citeşte mai departe ...

Pierderi uriașe la TAROM

Compania TAROM are prevăzute în proiectul de buget rectificat pierderi de 206,793 milioane lei, de cinci ori mai mari faţă de cele 41,21 milioane lei din bugetul publicat în septembrie în Monitorul Oficial.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.