Marți, 23 August 2022 - TIRMagazin.ro

Ce se cosntruiește pe Autostrada Moldova și când putem spera la fianlizarea lucrărilor

După ani de zile de promisiuni și licitații amânate și întârziate, lucrurile încep să se miște pentru Autostrada „Moldovei” A7, sub presiunea termenelor scurte de implementare care vin odată cu finanțarea prin PNRR. Cum autostrada A7 până la Pașcani ar trebui complet finalizată până în 2026 pentru a nu pierde banii europeni, două din șantiere au fost deja deschise, iar pe alte două loturi semnarea contractelor e doar o chestiune de zile.

 

Citeşte mai departe ...

VIDEO Aproape de un impact nimicitor cu un camion. Stătea pe mobil

Dacă la începuturile telefoanelor mobile se spunea că discuţiile în timpul condusului ar fi periculoase din cauza unei mâini ocupate şi s-au inventat sisteme handsfree şi bluetooth, atunci pentru epoca telefoanelor care captivează total atenţia şi sunt folosite în timpul condusului, deocamdată nu s-a intentat o soluţie decât recomandările de a nu-ţi pune viaţa în pericol.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Camion cu bunuri contrafăcute, estimate la o valoare de 146.000 lei

Poliţiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Călărași, alături de inspectori ai Direcției Regionale Vamale București, din cadrul Biroului Echipe Mobile, au descoperit în urma unui control specific, efectuat  asupra unui ansamblu rutier, o cantitate considerabilă de bunuri, constând în articole vestimentare și articole de încălțăminte, toate purtând însemnele unor firme consacrate și care prezentau suspiciuni de contrafacere.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

VIDEO Filmul tragediei în care o familie a sfârșit sub camion. Au depășit pe linie continuă

Drumul spre vacanţă al familiei s-a sfârşit brusc şi tragic, la limita dintre Sibiu şi Vâlcea. Pe linie continuă, în apropierea unei curbe, şoferul a intrat cu viteză într-o depăşire periculoasă. Din sens opus venea un TIR al cărui conducător auto a apăsat pe frână, dar n-a putut evita impactul. Şoferul vinovat a încercat să se încadreze din nou pe banda lui, dar nu a mai apucat şi a fost izbit violent.

 

Martor: Un moment de neatenţie şi s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Au intrat în depăşire la un camion, pe linie continuă, n-au mai putut să redreseze şi au intrat în coliziune cu TIR-ul.

Video AICI

Elena Welter, IPJ Sibiu: Din păcate, impactul a dus la decesul celor trei ocupanţi ai autoturismului.

Radu avea 34 de ani. Soţia lui, Adriana, avea 32 de ani. Tânăra era pe bancheta din spate cu fiul cuplului, Andreas, un băieţel de doar un an şi trei luni. Radu şi Adriana erau dintr-o comună din Alba. Peste trei săptămâni urmau să aniverseze trei ani de la căsătorie. Mergeau la mare împreună cu prietenii lor, care erau în altă maşină, în faţa lor. 

Familia tinerilor e devastată de durere, după accident

Elena Negrea, verişoara: Îi ştiam de oameni buni. îmi pare nespus de rău pentru ei. Ea singură la părinţi, copilul micuţ. 

Milu Şuteu, unchi: Era un băiat de nota 20, era foarte harnic în orice privinţă, gospodar, şi-a făcut o familie, a cumpărat o casă. 

În mica localitate transilvăneană, unde toată lumea cunoştea pe toată lumea, vestea a picat ca un trăsnet. Localnicii sunt şocaţi. 

Daniel Ţârlea, localnic: Oameni faini, oameni cumsecade, oameni de treabă. O familie întreagă, aşa dintr-o clipită, te doare. Pe mine mă doare şi m-o durut şi acum parcă am nod. 

Aurel Emil Stănilă, primar: Ieri am văzut-o pe Adriana la biserică cu copilul la împărtăşanie. La intrare în Săliştea am văzut oameni care plângeau pe stradă. E greu, e foarte greu.

Şoferul TIR-ului, un bărbat de 45 de ani din Dâmboviţa, a scăpat fără răni

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Pe Valea Oltului, accidentele sunt la ordinea zilei, mai ales de când sunt porţiuni de drum unde se fac lucrări de modernizare. 

Șofer: N-ai infrastructură... e normal să se întâmple aşa, terenul e alunecos, lumea se grăbeşte, e nervoasă, intră în depăşiri, n-ai o variantă.

În urma accidentului de azi dimineaţă, traficul a fost blocat total mai bine de două ore, iar pe ambele sensuri s-au format coloane kilometrice de maşini.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.