Luni, 04 Iulie 2022 - TIRMagazin.ro

Se va face o alternativă pentru aglomerația de pe Valea Prahovei. Începe asfaltarea

Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, anunţă că luni va fi urcat în platforma privind achiziţiile publice anunţul pentru reabilitarea şi modernizarea a 25,6 kilometri de drum judeţean între Prahova şi Braşov, care să preia o parte din traficul de pe DN 1 şi DN 1A. Obiectivul, considerat drept "strategic" de către ministru, are ca termen de realizare cinci ani.

Citeşte mai departe ...

Autostrada Timisoara-Moravita are nevoie de doi ani pentru un studiu de fezabilitate

 

COMPANIA NATIONALA DE ADMINISTRARE A INFRASTRUCTURII RUTIERE S.A., in calitate de Beneficiar si Ministerul Transporturilor si Infrastructurii in calitate de Organism Intermediar pentru Transport, au semnat in data de 23.06.2022, Actul Aditional nr.2, la Contractul de Finantare nr. 41/20.08.2019, pentru proiectul: "Elaborare Studiu de Fezabilitate pentru obiectivul Autostrada Timisoara-Moravita".

Citeşte mai departe ...

VIDEO Șapte răniți după ce un tren a doborât un stâlp. Acesta fusese lovit, înainte, de un camion

"Accidentul s-a petrecut în localitatea Călimăneşti, la ieşirea spre Sibiu din staţia CFR Păuşa, unde un tren de persoane a agăţat un stâlp care fusese lovit în prealabil de un TIR. În cădere, stâlpul fiind cu fire de electricitate pe el, a angrenat alţi doi stâlpi. În momentul trecerii trenului, se efectuau cercetări pentru primul accident, astfel că în zonă se aflau mai multe persoane. Trenul şi-a continuat deplasarea, însă din căderea stâlpilor au rezultat mai multe victime care lucrau la faţa locului pentru restabilirea situaţiei de normalitate", au transmis reprezentanţii ISU Vâlcea.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.