Sâmbătă, 20 Februarie 2021 - TIRMagazin.ro

VIDEO ULUITOR. Camion, surpins făcând drifturi în zăpadă

Batumi e unul din cele mai frumoase oraşe din Georgia, însă e situat pe malul mării negre, iar clima sa e subtropicală, cu multe ploi în perioada rece a anului şi căldură cât cuprinde în celelalte perioade, dar ninsorile sunt o raritate. Cu atât mai multe ninsori abundente. Însă în aceste zile Batumi are parte de un ciclon de zăpadă, ca şi toate regiunile din jurul său, iar astfel oamenii se bucură de un tablou rar pentru oraşul lor.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

13.600 de camioane au trecut granița în 24 de ore

În data 19.02.2021, prin punctele de frontiera de la nivelul întregii tari au efectuat formalitaţile de control aproximativ 56.900 persoane, cetaţeni români şi straini, cu peste 26.900 mijloace de transport (dintre care 13.600 automarfare). Pe sensul de intrare au fost aproximativ 26.500 persoane cu 12.900 mijloace de transport, iar pe cel de iesire 30.400 persoane cu 14.000 mijloace de transport.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Tânără româncă, ucisă cu sălbăticie de fostul iubit, șofer de camion. A fost înjughiată de 20 de ori

O tânără mămică a fost ucisă în propria casă de fostul iubit, chiar înainte de Ziua Îndrăgostiților. Bărbatul a intrat cu forța peste ea, după ce a urmărit-o toată seara. Diana avea un băiețel de 4 ani și își făcuse un nou iubit, după ce se despărțise de criminal. Tocmai ce iî scrisese acestuia că ajuns cu bine, acasă.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.