Marți, 28 Decembrie 2021 - TIRMagazin.ro

CNAIR anunţă că a avizat documentația pentru etapa a doua pentru Drumul Expres Bacău - Piatra Neamţ

CNAIR a avizat, marţi, documentaţia multicriterială, etapa a doua, pentru Drumul Expres Bacău-Piatra Neamţ, cu o lungime estimată de 52.12 km. Valoarea iniţială a contractului este de 8.923.930,03 lei fără TVA, iar durata contractului este de 18 luni (de la data ordinului de începere). Drumul Expres Bacău-Piatra Neamţ face parte din proiectele ce beneficiază de finanţare din fonduri nerambursabile, aferente perioadei de programare bugetară a UE 2014-2020.

Citeşte mai departe ...

Ungaria și-a făcut planul de autostrăzi

Ungaria este prima ţară care a construit deja toate elementele care îi revin din coridorul rutier central-european Via Carpatia, relatează MTI. Coridorul autostrăzii Via Carpatia leagă şapte ţări, din Lituania şi până în Grecia, creând o conexiune între porturile Mării Baltice, Mării Egee şi Mării Negre, pe direcţia nord-sud.

Citeşte mai departe ...

Camion, răsturnat la impactul cu alt autoturism

Un accident rutier s-a produs luni seară, pe DN1A, în  zona comunei Maneciu, sat Cheia. Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, un autotren încărcat cu hârtie s-a rasturnat în urma impactului cu un autoturism. În eveniment au fost implicați doar conducătorii auto. La această oră, trafic se desfăşoară ingreunat, mai anunță ISU Prahova. 

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.