Miercuri, 23 Septembrie 2020 - TIRMagazin.ro

1.743 de camioane, autocare și vehicule comerciale ușoare s-au vândut în luna august

Conform datelor comunicate de catre DRPCIV (Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor), Conform datelor comunicate de catre DRPCIV (Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor), in luna august a.c. au fost in matriculate in Romania 12.900 autovehicule noi (autoturisme si vehicule comerciale, autocare si speciale), cu 52,6% mai putine decat in luna similara a lui 2019.

Citeşte mai departe ...

Înmatriculări. Numărul autovehiculelor comerciale ușoare a scăzut cu 35% în 2020

Deși în luna august a acestui an s-au înmatriculat (conform datelor DRPCIV) semnificativ mai puține autovehicule comparativ cu luna similară a anului trecut (-52,5%), dacă ne raportăm la evoluția
din acest an, putem aprecia ca piața auto dă ușoare semne de revenire cu volume în creștere de la lună la lună după ce în aprilie s-a înregistrat minimul acestui an (5.268 unități).

Citeşte mai departe ...

Criza COVID se amplifică în Marea Britanie. Șoferii trebuie să arate că sunt în interes de serviciu

Premierul britanic Boris Johnson le-a cerut marţi britanicilor să lucreze de acasă dacă este posibil şi a ordonat restaurantelor şi barurilor să închidă mai devreme, pentru a ţine sub control răspândirea celui de-al doilea val de Covid-19, noile restricţii urmând probabil să rămână în vigoare în următoarele şase luni, transmite Reuters.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.