Joi, 10 Septembrie 2020 - TIRMagazin.ro

Șofer de camion, dispărut de zece zile și căutat de colegi: găsit într-o companie plăcută

Gheorghe Ţănău, şoferul român de TIR, dat dispărut de zece zile, a fost găsit de colegii săi de breaslă. Ei au descoperit că bărbatul se află în Italia, în orăşelul Forli şi „este teafăr şi nevătămat“. Au apărut chiar şi imagini în care se arată că tir-istul însurat se afla în compania altei femei, scrie adevarul.ro.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Comisarul pentru Transporturi: Absenţa autostrăzilor face ca totul să fie mai poluant şi condiţiile de viaţă mai proaste

România are multe domenii în care poate propune proiecte în cadrul planului european de recuperare şi rezilienţă, însă o parte dintre acestea trebuie dedicate infrastructurii de transport, deoarece absenţa acesteia face ca totul să fie mai poluant, condiţiile de viaţă să fie mai proaste şi costurile economice mai mari, a declarat, joi, comisarul european pentru Transporturi, Adina Vălean.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Recomandare: șoferii să aibă RCA și pe hârtie nu doar în format online dacă sunt în afara țării

 

Biroul Asigurătorilor Auto din România (BAAR) a atenționat joi că recentele modificări legislative privind dovada asigurării RCA în format electronic ori prin interogarea bazei de date AIDA, în cazul unui control al documentelor de asigurare, intră în vigoare de vineri, 11 septembrie, și au aplicabilitate numai pe teritoriul României. Sorin Greceanu, directorul general al BAAR explică pentru HotNews.ro de ce este recomandat să ai la tine contractul pe hârtie, în original, chiar și în pațiul Economic European în care teoretic s-a renunțat la controlul documentelor de asigurare la trecerea frontierelor.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Prinsă între două camioane, o femeie a rămas fără picioare. Șofer profesionist polonez, vinovat

O femeie a fost mutilată miercuri după amiază, în jurul orelor 18.30, într-un grav accident care a avut loc la Făgăraș, pe strada 13 Decembrie, în zona restaurantului Transilvania. Aflată pe bicicletă, victima a fost prinsă între două TIR-uri angajate într-o depășire, potrivit martorilor. Scena de la fața locului a fost una îngrozitoare, femeii fiindu-i retezate picioarele, iar carosabilul a fost inundat de sânge.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

VIDEO. Cu 6 ani de întârziere, se deschide metroul Drumul Taberei. Cum arată o călătorie

Vineri ar urma să aibă loc recepția finală a lucrărilor de pe Magistrala 5 de metrou din Drumul Taberei, antreprenorii având să mai remedieze mici elemente ce au fost constatate la ședințele de recepție de marți. Dacă totul va fi în regulă, duminică ar putea fi deschisă circulația pentru călători pe prima magistrală de metrou din București construită de la zero după Revoluție. Între timp, putem admira cum arată noua magistrală din cabina trenurilor care deja circulă, chiar dacă deocamdată fără călători.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.