Miercuri, 08 Iulie 2020 - TIRMagazin.ro

Românii care intră în Austria stau 14 zile în carantină. ȘOFERII de CAMION sunt mai norocoși

Toți cetățenii care călătoresc din România cu destinație Austria vor putea intra în această țară doar dacă prezintă un certificat de test negativ pentru COVID-19 făcut cu 4 zile înaintea intrării în Austria. În lipsa acestui certificat, ei trebuie să intre în izolare pentru 14 zile, iar dacă nu respectă acestă măsură riscă amenzi de până la 1.450 de euro, potrivit Ministerului român de Externe. Măsura autoizolării nu se va aplica în cazul tranzitului fără oprire pe teritoriul Austriei spre destinații din alte state și în cazul transportului de mărfuri.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Un nou Drum Expres va ajunge la Vama Albița

Directorul general al CNAIR, Mariana Ioniţă, a semnat, marţi, contractul de servicii având ca obiect "Elaborare Studiu de Fezabilitate pentru Drum Expres Tişiţa - Albiţa", cu ofertantul desemnat câştigător al procedurii de achiziţie publică, Asocierea S.C. SEARCH CORPORATION S.R.L. – S.C. EGIS ROMANIA S.A.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Autostrada Comarnic – Braşov trecea, conform studiului de fezabilitate, prin curtea Castelului Cantacuzino

Ministrul Transporturilor Lucian Bode a declarat marţi seară, la Digi24, că traseul autostrăzii Comarnic – Braşov trecea, în studiul de fezabilitate, prin curtea Palatului Cantacuzino şi prin etajul 7 al unor imobile construite, după ce acestea au primit autorizaţii care nu ar fi trebuit date. El a precizat că studiul va fi revizuit, iar până în 2026 autostrada ar putea fi terminată.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.