Marți, 28 Iulie 2020 - TIRMagazin.ro

BREAKING. Noi restricții de la 1 august: mască în spații deschise, vânzarea de alcool restricționată

Masca de protecție va fi obligatorie și în spațiile deschise, în anumite intervale orare, care vor fi stabilite de autoritățile județene, iar localurile cu terasă vor fi deschise doar până la ora 23.00. Mai exact, "vor fi interzise comercializarea şi consumul produselor alimentare, băuturilor alcoolice şi nealcoolice în spaţiile special destinate între orele 23.00 şi 06.00". Sălile de jocuri de noroc vor fi și ele închise în același interval.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Încredere. Managerii se așteaptă la creșterea activităţii în industrie şi comerţul cu amănuntul

Managerii estimează pentru perioada iulie-septembrie o creştere moderată a activităţii în industrie şi comerţul cu amănuntul, creşterea moderată a numărului de salariaţi în construcţii şi comerţul cu amănuntul, precum şi creşterea preţurilor în comerţul cu amănuntul, potrivit datelor publicate marţi de Institutul Naţional de Statistică (INS).

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Camion, răsturnat într-o curbă ușoară

Un TIR s-a răsturnat în apropierea Mănăstirii de la Soceni, pe DN58, iar în momentul de față traficul nu este restricționat. Se pare că, într-o curbă ușoară la stânga, șoferul a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în afara părții carosabile, pe sensul de mers Caransebeș-Reșița.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.