Joi, 02 Iulie 2020 - TIRMagazin.ro

Flux separat pentru mașinile înmatriculate în statele UE, la intrarea în Grecia

Autoritățile din Grecia au decis crearea unui flux separat la intrarea în acestă țară pentru autoturismele înmatriculate în statele membre UE, a anunțat joi Ministerul Afacerilor Externe (MAE). Autoritățile le recomandă românilor care merg în Grecia să completeze anterior călătoriei formularul online solicitat de autorităţile elene la intrarea în țară. Reamintim că accesul rutier pe teritoriul Greciei este permis în perioada 1-15 iulie printr-un singur punct de trecere a frontierei bulgaro-elene - Kulata-Promachonas, unde s-au creat cozi interminabile.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Promisiune de la guvern: alocarea a 2% din PIB pentru transporturi

Viziunea Guvernului pentru infrastructura de transport cuprinde un angajament naţional de alocare anuală a 2% din PIB pentru investiţiile din acest sector, respectiv 4 miliarde de euro, dar şi o creştere a capacităţii de implementare a proiectelor, a afirmat ministrul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor, Lucian Bode, la evenimentul de lansare a Planului Naţional de Investiţii şi Relansare Economică al Guvernului României.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

România nu susţine adoptarea Pachetului Mobilitate I în Parlamentul European!

Europarlamentarul PNL, Gheorghe FALCĂ i s-a adresat direct preşedintelui Parlamentului European, David Sassoli, printr-o scrisoare privind Pachetul Mobilitate I. FALCĂ subliniază în documentul transmis către Sassoli punctele din cadrul Pachetului care vor aduce la diferenţe majore între cele 27 de state membre europene, dar şi o contradicţie între Pachetul Mobilitate şi Acordul Green Deal prin care se ţinteşte o reducere a poluării.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.