Luni, 29 Iunie 2020 - TIRMagazin.ro

Investiții masive din China și Turcia pentru ca rutele de transport să ocolească România

Turcia şi China investesc în infrastructura de transport a Serbiei pentru ca traficul de mărfuri dinspre Asia să ocolească România, a declarat, luni, şeful grupului de lucru pentru Infrastructură din cadrul Coaliţiei pentru Dezvoltarea României (CDR), Ion Lixandru, în şedinţa plenară a celei mai mari organizaţii patronale din ţară.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

BREAKING NEWS. A patra etapă a relaxărilor se suspendă după ce a crescut numărul de infectări COVID

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat, luni seară, că s-a decis amânarea celei de-a patra etape de relaxare, care ar fi urmat să se aplice din 1 iulie. ”Suntem într-un moment în care gestionăm un număr de cazuri crescut şi s-a decis să amânăm cea de-a patra etapă de relaxare”, a spus Tătaru. El a menţionat că pot exista restricţii în orice zonă unde este transmitere comunitară accentuată. Ministrul Sănătăţii a precizat că, în România,nu s-a încheiat primul val al pandemiei de coronavirus şi că este posibil să transformăm acest prim val într-unul cu două ”cocoaşe”, iar cea de-a doua să fie mai violentă decât prima, în condiţiile în care instinctul de conservare pare că nu mai există la mulţi cetăţeni.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Mașina șefului Poliției de Frontieră Vișeu, incendiată. Sunt bănuiți contrabandiștii

Mașina șefului Poliției de Frontieră Vișeu de Sus a fost incendiată în noaptea de duminică spre luni. Anchetatorii nu exclud varianta ca mașina să fi fost incendiată de contrabandiștii de țigări, scrie Mediafax. Potrivit Poliției Maramureș, un bărbat din comuna Moisei a sesizat Poliția că pe drumul principal în zona Izvorul Dragoș are loc un incendiu de mașină. Pompierii au stins incendiul și au stabilit cauza probabilă ca fiind folosirea intenționată a sursei de aprindere.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.