Luni, 27 Aprilie 2020 - TIRMagazin.ro

Condițiile în care autoritățile maghiare permit intrarea cetățenilor Uniunii Europene în Ungaria

În urma înțelegerilor bilaterale dintre autoritățile de frontieră române și ungare pentru fluidizarea traficului de persoane între cele două țări, începând cu 24 aprilie, autoritățile maghiare permit intrarea în Ungaria, cetățenilor Uniunii Europene, în scopul intrării / tranzitării propriului teritoriu, în următoarele condiții:

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Volkswagen reia producția cu motoarele turate

Germania a început pe 20 aprilie ridicarea treptată a măsurilor de izolare impuse din cauza pandemie de COVID-19 la jumătatea lunii martie, iar Volkswagen încearcă să-și repornească cu atenție motoarele. Reatingerea capacității maxime a uzinelor va depinde însă și de piață.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

S-a „pierdut” un tren cu muncitori care trebuiau să ajungă în Austria. Ministrul Transporturilor anunță că începe căutările

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat duminică seara că solicitarea părţii austriece în legătură cu organizarea unui transport pe calea ferată cu muncitori români a sosit vineri, 24 aprilie, şi a fost transmisă de Ambasada Austriei către Ministerul român de Interne. În consecinţă, Lucian Bode va discuta luni cu ministrul austriac pentru fonduri europene pentru a cere detalii despre acest tren.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.