Joi, 17 Decembrie 2020 - TIRMagazin.ro

PERICOL. Malul râului Orăștie s-a prăbușit sub autostrada Deva - Sebeș

Posibil pericol pe autostrada Deva-Sebeș, după ce malul râului Orăștie s-a surpat chiar sub podul șoselei de mare viteză. Un localnic a făcut mai multe fotografii pe care le-a postat pe o rețea socială, spunând că "nu mai durează mult și vom ieși de pe autostradă direct în râu". Reprezentanții CNAIR spun că motivul erodării ar fi schimbarea cursului apei din acel loc.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Atenție șoferi ! Primele transporturi de vaccin anti-COVID încep după Crăciun

România este pregătită să înceapă vaccinarea anti-COVID în 27 decembrie, alături de celelalte state UE, primele vaccinate urmând să fie cadrele medicale din cele 10 spitale care au fost implicate de la început în tratarea pacienţilor cu COVID-19, afirmă autorităţile. Potrivit coordonatorului campaniei de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghiţă, persoanele vaccinate vor primi o adeverinţă care va conţine date referitoare la lotul şi la seria vaccinului.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Percheziții la contrabandiștii de țigări

Procurorii DIICOT din Iași fac 40 de percheziții, joi, în județele Iasi, Bacău, Timișoara, Oradea, București, Iflov, Constanța, Sibiu, Brașov, Galați și Bihor, pentru destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în săvârșirea infracțiunilor de contrabandă în formă continuată și evaziune fiscală în formă continuată.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.