Marți, 20 Octombrie 2020 - TIRMagazin.ro

Un microbuz plin cu pasageri a intrat într-un camion

Un microbuz de transport persoane şi un TIR au fost implicate, marţi, într-un accident rutier produs pe raza localităţii Crasna, o tânără gravidă, în vârstă de 18 ani, fiind rănită şi transportată la spital în urma evenimentului, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Un șofer vitezoman de camion a lovit o dubiță: 3 victime

Şoferul vinovat de accidentul grav produs în apropiere de Petroşani este din Pui şi are 42 de ani. Individul conducea un autotren cu viteză şi a lovit o dubiţă din spate proiectând-o într-un autoturism care circula regulamentar.Şoferul nevi­novat şi doi pasageri din maşina sa au ajuns la Spitalul de Urgenţă Petroşani.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Șofer de CAMION român, găsit vinovat de moartea a două tinere

Justiţia austriacă a confirmat verdictul de vinovăţie pentru un şofer de camion român, pronunţat în iunie, pentru asasinarea şi violarea post-mortem a unei studente franceze în Austria în 2014. Tânăra studentă de origine franceză, Lucile Klobut, a fost găsită moartă în dimineaţa zilei de 12 ianuarie 2014 pe malul râului Inn la Kufstein, o localitate în Tirol (vestul Austriei). Tânăra, de 20 de ani, originară din regiunea Lyon, se afla în Austria la studii, beneficiind de o bursă Erasmus.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.