Luni, 25 Noiembrie 2019 - TIRMagazin.ro

BREAKING NEWS. CNAIR a câștigat procesul „autostrăzii prăbușite” și va încasa aproape 90 milioane lei

În data de 22.10.2019 Tribunalul Arbitral a emis Hotărârea Arbitrală Finală în litigiul dintre Salini Impregilo SpA, în calitate de „Reclamantă”, și Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., în calitate de „Pârâtă” în procesul pentru contractul de proiectare și execuție al Autostrăzii Orăștie-Sibiu, Lot 3.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

O tânără de numai 23 de ani a murit în urma unui cumplit accident de camion care s-a produs în Belgia

O tânără de numai 23 de ani, originară din Roşcani - Liteni, şi-a găsit sfârşitul în condiţii tragice în Belgia, acolo unde se afla împreună cu partenerul de viaţă. Alexandra Balan a fost lovită violent de un tir, în apropierea abatorului industrial din Sopraco din localitatea Geel. Accidentul s-a petrecut joi seară, în jurul orei 17.00, în timp ce suceveanca îşi aştepta soţul să iasă de la muncă.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Cum s-au coalizat ȘOFERII profesioniști de CAMION după ce un politician le-a spus că ”învârt volanul pe bani mulți”

Adriana Mureșan, o româncă stabilită în Spania în urmă cu 16 ani pentru a-și urma visul de a fi șofer de TIR, a coagulat, pe Facebook, un grup de voluntari care îi ajută pe românii din Diaspora să ajungă la secțiile de votare. Ideea a apărut înainte cu câteva zile de alegerile europarlamentare din luna mai, după ce viceprimarul unei localități din Hunedoara i-a jignit pe șoferii de TIR spunând că nu fac altceva decât să ”învârtă volanul” pe bani mulți.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.