Marți, 17 Aprilie 2018 - TIRMagazin.ro

Lucrări de asfaltare la Vama Albița

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat marţi că lucrătorii de la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Iaşi au început lucrările de reparaţii a carosabilului în Vama Albiţa, judeţul Vaslui, în baza unui protocol încheiat de CNAIR şi Direcţia Generală a Finanţelor Publice (DGRFP) Iaşi, în administrarea căreia se află drumul respectiv.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

370.000 de erori descoperite de la Compania de Drumuri și Autostrăzi

Sistemele de transport inteligente de pe sectoarele de autostrăzi din România au înregistrat, în primele patru luni, peste 3700.000 de abateri privind respectarea masei totale maxime admise în circulaţie pe drumurile publice din Romania şi a vitezei maxime admise, a anunţat luni Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Iniţial, CNAIR a anunţat că au fost depistate peste 110.000 de abateri, ulterior compania revenind cu o erată.

Citeşte mai departe ...

Vânzările de mașini, super creștere în SUA

Vânzările automobilelor din SUA au crescut în luna martie cu 2%, pe măsură ce populaţia s-a îndreptat spre achiziţionarea autovehiculelor mai scumpe. În acelaşi timp, vânzările cu amănuntul au înregistrat o majorare de 0,6%, după trei luni de declin. Această revenire sugerează că, cheltuielile de consum s-au îndreptat în al doilea trimestru, relatează Reuters.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.