Miercuri, 28 Martie 2018 - TIRMagazin.ro

Ce ne trebuie autostrăzi. CNAIR dă 200.000.000 să ne apere de inundații

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a demarat miercuri trei licitaţii pentru a cumpăra servicii de întreţinere a drumurilor şi prevenire a efectelor inundaţiilor, pe patru ani, pentru drumurile administrate de trei Direcţii Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP), valoarea cumulată a contractelor fiind de 197,2 milioane lei, fără TVA, potrivit unor anunţuri publicate pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Citeşte mai departe ...

Iohannis: în materie de autostrăzi lucrurile merg foarte prost

Preşedintele Klaus Iohannis, care a vizitat, miercuri, Salonul Internaţional de Automobile Bucureşi (SAIB), a spus că a văzut foarte multe maşini frumoase şi a înţeles că românii îşi doresc maşini, dar românii îşi doresc şi drumurile aferente, fiindcă aici lucrurile se mişcă foarte slab. El s-a declarat supărat că în domeniul infrastructurii de transport în ultima perioadă nu a văzut "nicio mişcare, nicio realizare".

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Atenție ȘOFERI! Prețurile RCA ar putea sări, din nou, în aer

Asiguratorii au cerut miercuri președintelui ASF "să manifeste diligență și rigoare în elaborarea acestei reglementări, pentru a elimina potențiale efecte negative asupra consumatorilor". Uniunea asiguratorilor (UNSAR) considera ca un astfel de corp de constatatori ar putea provoca prejudicii majore atât asiguraților, cât și pagubiților și mediului economic în ansamblul său, prin instituirea unui monopol privat asupra segmentului de constatare și evaluare a daunelor. Unul dintre principalele efecte negative poate fi majorarea primelor de asigurare, ca urmare a creșterii costurilor aferente regularizarii daunelor.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

1,5 milioane de euro pentru niște garduri pentru tramvaie

Primăria Capitalei va delimita traficul auto de cei aproape 22 de kilometri ai liniei de tramvaie 1 şi 10, urmând să investească peste 6 milioane de lei în montarea unui gard de oţel, după modelul liniilor tramvaielor 41 şi 21, potrivit unui proiect de hotărâre aprobat miercuri de Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB).

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Guvernul vrea să despăgubească infractorii cu o sumă care ar ajunge pentru 100 km de autostradă

Intenția ministrului Justiției, Tudorel Toader, de a “despăgubi” infractorii aflați în penitenciare în perioada 2012-2017 are, pe lângă caracterul inoportun și imoral, o importantă influență bugetară, având în vedere numărul mare de foști deținuți care vor beneficia de cei 5-8 €/zi de detenție în condiții improprii, precizează Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor și Inițiativa România, într-un comunicat de presă comun.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Americanii zguduie piața RCA din România

"Sunt jucători noi interesați de piața RCA din România. Vom avea probabil, cred că până la jumătatea anului în curs, încă un jucător de talie mare ce va intra pe piața românească. Este un jucător ce va veni din Statele Unite ale Americii, probabil prin intermediul unei sucursale", a declarat miercuri Cornel Coca Constantinescu, vicepreședintele ASF, în cadrul unei conferințe organizate de UNSICAR (Uniunea brokerilor de asigurări). Primii 10 brokeri dețin o pondere de 45% din totalul primelor intermediate, ceea ce permite o dezvoltare pe viitor, spre deosebire de piața asigurărilor unde se observă o concentrare, a mai spus acesta.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.