Vineri, 07 Decembrie 2018 - TIRMagazin.ro

Constructorul Variantei Ocolitoare a Bârladului a primit ordinul de începere a proiectãrii

START… Mos Nicolae vine cu vesti bune pentru Bârlad si locuitorii sãi. Ieri a avut loc la Primãria Bârlad o întâlnire foarte importantã, aproape istoricã: beneficiarii Variantei Ocolitoare (VO) a Bârladului (CNAIR si DRDP Iasi) si constructorul care o va proiecta si executa au dat startul începerii proiectãrii, care va dura opt luni pânã în luna august anul viitor. La aceastã primã întâlnire s-a discutat despre investitia în valoare de 28 milioane de euro. Totodatã, s-a dat ordinul de începere a proiectului pentru Varianta Ocolitoare a Bârladului, care începe sã prindã contur.

Citeşte mai departe ...

Cât costă noul pod peste Dunăre

COMPANIA NAȚIONALĂ DE ADMINISTRARE A INFRASTRUCTURII RUTIERE S.A., în calitate de Solicitant, a elaborat și depus in data de 03 decembrie 2018 Aplicația de Finanțare pentru proiectul "Pod suspendat peste Dunăre în zona Brăila" în vederea obținerii de finanțare nerambursabilă alocată prin Programul Operațional Infrastructura Mare 2014-2020, în cadrul Axei Prioritare 2-Dezvoltarea unui sistem de transport multimodal, de calitate, durabil şi eficient, Componenta 1, Obiectiv Specific 2.1-Apel de proiecte pentru Dezvoltarea Infrastructurii Rutiere-proiecte noi de investiții, Operațiunea- Creșterea mobilității pe rețeaua rutieră TEN-T globală.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Ministrul demisionar de la transporturi vrea demisii în CNAIR

Ministrul demisionar al Transporturilor, Lucian Şova, a anunţat, joi, că îşi menţine ţinta asumată pentru acest an, de a deschide 60 de kilometri de autostradă, dar, dacă ţintele nu vor fi atinse, va solicita responsabililor din minister să ”dea dovadă de onoare”. În caz contrar, ”îi voi onora eu cu demiterea”, a spus Şova.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.