Marți, 04 Decembrie 2018 - TIRMagazin.ro

Şoferul unui CAMION s-a spânzurat după ce a fost prins băut

Un bărbat în vârstă de 28 de ani din Călăraşi a fost găsit spânzurat, marţi dimineaţa, de semiremorca unui camion, în parcarea interioară a porţii de acces numărul 7 a Portului Constanţa. El era şoferul acelui autovehicul, iar cu câteva ore înainte fusese prins băut la volan, iar poliţiştii îi reţinuseră permisul de conducere.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Un camion a izbit un cap de pod si patru oameni au fost raniti

Luni, 3 decembrie a.c., la ora 15.50, pe D.N.1, în localitatea bihoreană Valea Mare de Criș, un bărbat de 48 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea o autoutilitară, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă, a acroșat un cap de pod și a pătruns în șanțul din partea stângă a direcției sale de deplasare.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

FOTO! CAMIONUL a izbit un stâlp

UPDATE: Șoferul camionului care circula dinspre Sibiu a vrut să vireze la dreapta, pe drumul spre localitatea Mag. Pentru a putea intra pe drumul îngust a intrat pe contrasens iar apoi a virat însă din spatele său, o femeie care se afla la volanul unei mașini, nu a așteptat și a încercat să depășească autocamionul pe partea dreaptă.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.