Miercuri, 28 Noiembrie 2018 - TIRMagazin.ro

UNTRR solicită Guvernului respectarea legislaţiei privind restituirea supraaccizei la motorină şi ameninţă cu declanşarea de proteste

Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) a anunţat, miercuri, că solicită Guvernului, Ministerului Finanţelor Publice (MFP) şi Ministerului Transporturilor (MT) respectarea OUG privind condiţiile, procedura şi termenele de restituire a unei părţi din supraacciza la motorină, în caz contrar transportatorii rutieri români urmând să declanşeze proteste în linie cu cele din Bulgaria şi Franţa.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

50 de CAMIOANE au sărit în aer

50 de camioane au sărit în aer şi sunt cel puţin 22 de persoane au fost ucise, iar alte 22 rănite, miercuri, într-o explozie urmată de un incendiu, în apropierea unei uzine chimice, în nordul Chinei, au anunţat autorităţile locale, relatează AFP.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Urgia albă! 4.900 de pompieri cu şenilate şi alte utilaje, pregătiţi să acţioneze în două județe

Autorităţile au intervenit, miercuri dimineaţă, în Capitală şi în judeţele Giurgiu şi Teleorman pentru a îndepărta efecte ale vremii nefavorabile. În Bucureşti, pompierii au îndepărtat un copac căzut pe un autoturism, dar şi pe carosabil. În continuare, 4.900 de pompieri cu şenilate şi alte utilaje sunt pregătiţi să acţioneze pe durata codului galben de ninsori, plolei şi intensificări ale vântului.


”Pe fondul vremii nefavorabile, în această dimineaţă s-au produs trei situaţii care au presupus intervenţia autorităţilor.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.