Miercuri, 31 Octombrie 2018 - TIRMagazin.ro

Uniunea Europeană pedepsește Bucureștiul pentru că își poluează cetățenii

Curtea Europeană de Justiție a trimis luni Ministerului Mediului un document prin care înștiințează autoritățile române că a început procesul intentat de Comisia Europeană în luna mai pentru că statul român nu rezolvă problema poluării din București, potrivit purtătorului de cuvânt al ministerului, Mihai Drăgan. Eșecul protejării propriilor cetățeni poate costa România între 100.000 şi 400.000 de euro pe zi.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

De câți bani are nevoie o familie pentru un trai decent

Un venit decent este de 6.762 lei pe lună pentru o familie de doi adulți și doi copii, în mediul urban, luând în calcul că unul dintre copii are 12-14 ani, iar celălalt 8-10 ani, relevă datele unui studiu Syndex, Institutul de Cercetare a Calității Vieții împreună cu Fundația Friedrich Ebert Stifung, care au derulat o cercetare la nivel național pentru fundamentarea unui coș minim de consum pentru un trai decent în România.

Pentru o familie de doi adulți și un copil este de 5.551 lei, pentru una de doi adulți fără copii de 4.146 lei, iar pentru o persoană adultă de 2.552 lei/lună.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

UNTRR: Piaţa asigurărilor RCA este în pragul derapajului, se doreşte modificarea legislaţiei în baza unei scrisori secrete a Comisiei Europene

Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) atrage atenția Guvernului și Parlamentului României că se dorește modificarea legislației asigurărilor RCA, ca urmare a unei scrisori secrete primite de la Comisia Europeană (CE) în data de 19 iulie 2018, de punere în întârziere cu privire la normele referitoare la asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto (RCA).

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Cum arată primul TRACTOR românesc realizat după un deceniu

O firmă din Mureş a lansat marţi, 30 octombrie, la INDAGRA, în Bucureşti, primul de tractor românesc agricol din ultimii zece ani. Este primul model de acest gen de la închiderea Uzinei Tractorul din Braşov. Maşinăria se numeşte TAGRO, are un preţ de pornire de 34.500 de euro şi a fost făcut de firma IRUM din Reghin, judeţul Mureş.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.