Miercuri, 24 Octombrie 2018 - TIRMagazin.ro

CNAIR: Utilajele intervin pe DN 17, în Pasul Mestecăniş

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunţă că utilajele intervin, miercuri seară, pe DN 17, în Pasul Mestecăniş, judeţul Suceava, după ce anterior drumul a fost blocat de un autocar care nu mai putea să înainteze. Autocarul nu era echipat pentru iarnă, astfel că a blocat drumul, inclusiv acţiunea utilajelor de deszăpezire.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Haos pe DN1. Două CAMIOANE au derapat

Traficul pe DN 1A a fost închis, miercuri seară, la limita dintre judeţele Prahova şi Braşov, după ce două TIR-uri au derapat din cauza ninsorii abundente. Vehiculele cu masa mai mare de 7,5 tone au fost oprite în zona Vălenii de Munte, până când utilajele au intervenit pentru a curăţa drumul, ulterior circulaţia desfăşurându-se în condiţii de iarnă.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Cât costă pregătirea mașinii de iarnă

Şoferii din România alocă un buget de circa 1.000 de lei în vederea pregătirii autovehiculului pentru iarnă, în condiţiile în care, spre deosebire de cei din statele vest europene, aceştia forţează utilizarea anvelopelor peste limita maximă de folosire.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

A fost omor la metrou

Mii de călători au stat de minute în şir, miercuri dimineaţa, blocaţi, pe peroanele mai multor staţii de metrou, în aşteptarea trenurilor. Potrivit Metrorex, circulaţia garniturilor a fost afectată de defectarea unui macaz în staţia Constantin Brâncoveanu.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Guvernul vrea plafonarea prețului la motorină

 Consiliul Concurenţei confirmă că analizează posibilitatea de a plafona preţul carburanţilor. „Discutăm cu cei de la Consiliul Concurenţei pentru a găsi o formulă legală ca această scădere să se regăsească în economie şi la nivelul fiecărui consumator”, a declarat Eugen Teodorovici, potrivit observator.tv.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Coloane de CAMIOANE la ieşirea din ţară. Șoferii așteaptă șase ore

Coloane mari de camioane erau înregistrate, miercuri dimineaţă, în toate punctele de trecere a frontierei cu Ungaria, pe sensul de ieşire din România, după ce ţara vecină a interzis traficul greu timp de 24 de ore, iar la graniţă se adunaseră mii de automarfare. La Petea, se aşteaptă peste şase ore pentru control, iar la Nădlac II se aşteaptă aproape cinci ore.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.