Joi, 07 Septembrie 2017 - TIRMagazin.ro

Gabi Firea face concurență cocalarilor: Autobuzele au voie să circule pe linia de tramvai

"Vom lansa un alt proiect pentru decongestionarea traficului. Pe linia de tramvai, acolo unde structura acesteia permite, va circula şi autobuzul. Acestea sunt deja benzi unice create. Pentru început, ne-am gândit ca benzile unice să fie cele care sunt deja create şi au această infrastructură, iar autobuzele să poată intra pe linia de tramvai”, a declarat primarul Capitalei, Gabriela Firea.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

FABULOS: Românii au alergie la mașinile electrice

In Romania s-au inmatriculat doar 33 de masini 100% electrice in prima jumatate a anului, Norevegia stand cel mai bine la acest capitol, cu 14.000 de unitati. In cadrul UE, Franta si Germania sunt tarile cu cele mai mari vanzari de masini electrice si, luand in calcul si masinile hibride, totalul vanzarilor in tarile UE a depasit 400.000 de unitati. Hibridele reprezinta sub 5% din totalul masinilor noi vandute in UE, iar cele full-electric reprezinta sub 1% din piata totala, arata datele ACEA.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Cum au evoluat salariile în Transporturi

Câştigul salarial mediu brut pe economie a crescut cu 0,5% în iulie faţă de luna anterioară, până la 3.329 lei, în timp ce valoarea netă s-a situat la 2.391 de lei, în urcare cu 11 lei (+0,5%), arată datele Institutului Naţional de Statistică (INS), date joi publicităţii.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

Certificatele de înmatriculare se pot ridica de la Poșta Română

Compania Naţională Poşta Română (CNPR) a câştigat un contract de peste 31 milioane de lei, fără TVA, cu Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat Bucureşti (RAAPPS), în baza căruia va livra, la domiciliul titularilor, permisele de conducere şi certificatele de înmatriculare pentru MAI - DRPCIV, se arată într-un comunicat al CNPR.

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...

O autostradă de avarie: nu se poate face decât cu ajutor de la Banca Mondială

Premierul Mihai Tudose a afirmat, miercuri, că a solicitat "ajutor tehnic" de la reprezentanţii Băncii Mondiale pentru proiectul autostrăzii Bucureşti-Braşov.

"Am vorbit chiar ieri cu Banca Mondială pe mai multe proiecte. (...) Nu ne-am întâlnit cu Banca Mondială pentru a cere bani, cum nu m-am întâlnit nici cu FMI pentru a cere bani. (...) De la Banca Mondială am solicitat ajutor tehnic şi vă dau un exemplu: (...) autostrada Bucureşti-Braşov. (...) Am vorbit cu Banca Mondială (...) să facem unitate de management-proiect sub conducerea lor, cu sprijinul lor tehnic", a declarat Tudose, la Antena 3.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.