Luni, 25 Septembrie 2017 - TIRMagazin.ro

SCANDALOS. Primăria București taie investițiile în infrastructură. Se dau bani pentru ajutoare sociale

Primaria Capitalei vrea sa taie masiv de la marile proiecte de infrastructura si de la majoritatea proiectelor de investitii pentru a aloca circa 400 milioane lei catre firmele proaspat infiintate prin majorare de capital sau sub forma de imprumut. Banii merg in special pentru plata salariilor miilor de angajati ai acestor firme, inchirierea de sedii si dotarea acestora. Printre marile proiecte de infrastructura care pierd bani se numara: Pasaj Piata Sudului - 60 milioane lei; Pasaj Ciurel - 35 milioane lei; Largirea strazi Prelungirea Ghencea - 5 milioane lei, modernizare Sos. Pantelimon - 30 milioane lei.

Citeşte mai departe ...

Drumul spre vama Giurgiu intră într-o nouă etapă de reabilitare

MINISTERUL DEZVOLTĂRII REGIONALE, ADMINISTRAȚIEI PUBLICE ȘI FONDURILOR EUROPENE, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Infrastructura Mare, MINISTERUL TRANSPORTURILOR, în calitate de Organism Interimar pentru Transport și COMPANIA NAȚIONALĂ DE ADMINISTRARE A INFRASTRUCTURII RUTIERE S.A., în calitate de Beneficiar al finanțării nerambursabile alocate in cadrul Programului Operational Infrastructura Mare 2014-2020, au încheiat în data de 14 septembrie 2017 Contractul de Finanțare nr.122 pentru proiectul ”Modernizare DN5, sectorul București-Adunații Copăceni-Faza II”.

Citeşte mai departe ...

Piața de leasing, creștere de 15%

Vom asista la o creştere de 10 - 15 la sută a pieţei de leasing, până la 2,2 - 2,3 miliarde euro a bunurilor finanţate, a declarat, sâmbătă, Bogdan Speteanu, preşedintele BCR Leasing, într-un seminar bancar organizat de BCR. 

  • Publicat în News
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți din transporturi!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.